Snažno protiv virusnih bradavica! Jednostavno, djelotvorno, samo jedanput sedmično

Acetocaustin®

Acetocaustin® je medicinski proizvod namijenjen za uklanjanje običnih bradavica. Aktivna supstanca je monohlorsirćetna kiselina koja uklanja bradavice po principu hemijske destrukcije


Zašto baš Acetocaustin®?

Najbolje se osjećamo kad imamo kontrolu nad svojim tijelom i njegovim zdravljem, zato gosti na površini naše kože nikad nisu dobrodošli. Bradavice se kroz nekoliko mjeseci mogu same povući, a mogu trajati godinama – to se nikad ne zna. Zato smo osmislili jednostavan medicinski proizvod protiv bradavica.

Kome je namijenjen Acetocaustin®?

Namijenjen je za odrasle i djecu koji imaju virusne bradavice i žele ih ukloniti. Kod djece iznad 6 godina proizvod mora primjenjivati odrasla osoba ili ljekar ako je dijete mlađe od 6 godina.

Pripremiti kožu prije primjene…

Zdrava koža oko bradavice mora se prije tretmana pokriti dobro prianjajućom, viskoznom masti (npr.vazelin, cinkova pasta) kako bi se zaštitila od nagrizajućeg djelovanja Acetocaustin® otopine.

Savjeti za otvaranje bočice

Bočica je dizajnirana kako bi osigurala stabilnost prilikom primjene. Na jednoj strani kutije je perforisani krug. Pritisnite ovu perforaciju i stavite bočicu Acetocaustin® otopine u nastali otvor na kutiji. Kod otvaranja i tokom primjene, bočica treba stalno stajati u kutiji kako bi se spriječio njezin pad.

Acetocaustin® otopina je osigurana zatvaračem sigurnim za djecu. Sama otopina nalazi se u plastičnom spremniku za otopinu.

1

Način primjene

Nanosi se samo jedanput sedmično na bradavicu pomoću lopatice, što osigurava jednostavnost primjene.

Otopina je vrlo efikasna, samo mala količina otopine, koja ne mora biti vidljiva golim okom, prianja na lopaticu za nanošenje. Prosječno trajanje primjene je pet sedmica.

Prije primjene potrebno je pažljivo pročitati uputstvo o proizvodu i mjere opreza budući da je monohlorsirćetna kiselina izrazito nagrizajuća tvar.

Uputstvo o proizvodu

Detaljno uputstvo u PDF obliku