“Ljubi da prođe” – Mozaik nježnosti na bilboardima širom Bosne i Hercegovine

Šta je potrebno za jedinstveni bilboard?

Ako ste se u posljednje vrijeme vozili po Bosni i Hercegovini, mogli ste vidjeti bilboard sa slikom nježnog prizora majke i sina te s odgovarajućom porukom “Ljubi da prođe”. Ako ste pogledali malo bolje, mogli ste primijetiti da je ova slika zapravo mozaik sastavljen od stotinu malih fotografija iste tematike. Te fotografije s nama su podijelili naši dragi korisnici i ovim putem zahvaljujemo im na sudjelovanju u kampanji. Zajedničkim snagama sastavili smo jedinstveni bilboard koji plijeni pažnju diljem BiH i usput širi poruku ljubavi i brige za bližnje. Svi učesnici – koautori mozaika ovdje mogu pronaći svoje ime:

Nanježnije fotografije

Fotografije s mozaika dočaravaju trenutke u kojima brinemo jedni za druge i tako si ublažavamo sve rane – one površinske, i one malo dublje. Autore fotografija smo i nagradili – tri porodice dobile su Wellness vikende u Hotelu Termag na Jahorini, u Hotelu Blanka na Vlašiću i u Hotelu Garden City u Konjicu. Još 20 učesnika dobilo je poklon pakete. Kako se provela jedna od porodica na zajedničkom odmoru, možete pročitati ovdje.

Dijeljenje poljubaca

Osim mozaika na bilboardu, ovaj mjesec su u širenju ljubavi i pozitivne energije pridonijela i druga događanja u sklopu kampanje. Tako su organizovane promocije na kojima su se dijelili letci i tetovaže u obliku srcolikih poljubaca s natpisom “Ljubi da prođe”. Oko 3500 ljudi u raznim gradovima Bosne i Hercegovine tih dana šetalo je s crvenim poljupcima na rukama.

Svi zajedno podsjetili smo se koliko je pažnja bližnjih važna za ublažavanje boli, ali nekim povredama potrebno je pridodati i antibakterijski lijek. Da bi sve površinske rane brže zarasle, potražite Tyrosur.