Regeneriše, vlaži i čisti sluznicu nosa na prirodan način.

Nisita®

Želimo da svako na brz i siguran način riješi suh i začepljen nos te osjeti blagodati pravilnog disanja. Nisita® sprej za nos i Nisita® mast su kvalitetna, efikasna i praktična rješenja.

Blagog fiziološkog sastava koji ne iritira sluznicu, bez potisnog plina i konzervansa za jednostavno i ugodno apliciranje od prvog dana života.

Zašto baš Nisita®?

308691

Pravilno disanje najviše cijenimo baš onda kada nam je nos začepljen. Teško je spavati, obavljati svakodnevne aktivnosti i biti u punoj snazi! Nisita® sprej je nježno i sigurno rješenje za problem začepljenog nosa s kojim ćete brzo prodisati, a istovremeno regenerisati sluznicu!

Saznaj više o Nisita® spreju!

Saznaj više o Nisita® masti!

Kada potražiti Nisita® sprej i mast za nos u apoteci? 

  • Kada je vašem nosu potrebna regeneracija sluznice
  • Kad želite zaštititi sluznicu nosa od isušivanja
  • Omekšavaju kruste u nosu
  • Kada imate začepljen nos

Kome su namijenjeni Nisita® sprej i mast za nos?

  • Pogodni su za primjenu kod odraslih, djece i beba.
  • Ne sadrže konzervans (mogu se koristiti kroz duži period).

 Čemu zapravo služi nos?

Za one koji žele znati više – šta sadrži Nisita®?

Nisita® sadrži soli natrijeva hlorida i natrijeva hidrogenkarbonata. Joni natrija i hlora neophodni su za normalnu funkciju ćelija, koje lučenjem sluzi uspostavljaju prirodni mehanizam vlaženja sluznice i čišćenja vazduha. S druge strane, natrijev hidrogenkarbonat održava baznu pH vrijednost na sluznici nosa, što omogućava optimalnu aktivnost cilijarnog sistema, odgovornog za odstranjivanje nečistoća sa sluznice nosa.